Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Ostatní kultura
  • Fotografická dílna bromolejotisku byla zrušena. Je připravena nová, zaměřená na digitální fotografii
banner

Fotografická dílna bromolejotisku byla zrušena. Je připravena nová, zaměřená na digitální fotografii

René Herzán

Čtvrtek, 1. srpna 2013

Fotografická dílna bromolejotisku byla zrušena. Je připravena nová, zaměřená na digitální fotografii

Týdenní fotografická dílna, která měla zájemce seznámit s technikou bromolejotisku, byla z technických důvodů zrušena. Místo ní se o týden později koná nová, která je zaměřená na digitální fotografii.

"Fotografická dílna bromolejotisku je bohužel zrušena z technických důvodu. Věříme, že náhradní kurz Photoshopu je adekvátní náhradou. Při tomto kurzu se díky zkušenému lektorovi s tímto programem seznámí úplný začátečník i mírně pokročilí zájemci. Součástí semináře je i praktické focení," komentovala vyhlášení nově zaměřené fotografické dílny Martina Váňová z pořádající Agentury pro rozvoj Broumovska.

Týdenní tvůrčí pobyt se ve dnech od 17. do 24. srpna koná pod vedením Jiřího Petery. Kurz je zaměřen na základní i pokročilejší úpravy obrazu ve Photoshopu. Kurz bude spojen i s praktickým fotografováním. Podmínkou účasti je vlastní notebook a digitální fotoaparát.

"Nevíte, jak správně nastavit fotoaparát při focení v noci, máte některé fotografie rozmazané, ať zkoušíte cokoli, nebo byste se rádi naučili, jak fotografie dále upravovat? Přijeďte strávit týden v krásném prostředí Broumovska a broumovského kláštera pod vedením Jiřího Petery a zdokonalit se ve fotografování a upravování digitálních fotografií," pozvala na Broumovsko Martina Váňová.

V ceně kurzu je individuální přístup lektora ke každému z účastníků kurzu, ubytování a vstup na akce pořádané Agenturou pro rozvoj Broumovska v době trvání dílny. Při vlastním ubytování je možná sleva kurzu. Dílna se pořádá za finanční podpory Ministerstva kultury.

V případě dotazů nebo samotného přihlášení kontaktujte Martinu Váňovou na emailové adrese martina.vanova@broumovsko.cz nebo na telefonním čísle 737 583 144.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)