Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
banner

Hana Lundiaková četla ze své knihy

René Herzán

Pondělí, 18. října 2010

Hana Lundiaková četla ze své knihy

Broumovská rodačka Hana Lundiaková pozvala v pátek 15. října do baru H2O2 příznivce literatury na čtení své nové knihy Vrhnout. Oficiálního přivítání se zhostil ředitel knihovny Jan Meier, který představil spisovatelku a písničkářku žijící v Praze. Lundiaková hrála na akordeon a helikonku ve skupinách Rudovous, Tři sestry, Trenér Norů a na klávesy v Kaspar von Urbach. Aktuálně pracuje na vlastních hudebních projektech New Born Adult a STINKA, píše román a pohádky.

V zaplněném baru autorka četla ze své debutové prózy několik kapitol a prokládala je písněmi doprovázejíce se na harmoniku. Její netradiční texty nesou výraznou autobiografickou stopu, temné pasáže se střídají s erotikou. Posluchači si vynutili několik přídavků. Konec programu připomínalo literární karaoke, když se samotní hosté baru střídali u knihy a četli.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)