Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Ostatní kultura
  • Hana Lundiaková z Broumova a Lou Fanánek Hagen v televizním pořadu Čtenářský deník
banner

Hana Lundiaková z Broumova a Lou Fanánek Hagen v televizním pořadu Čtenářský deník

René Herzán

Pondělí, 4. dubna 2011

Hana Lundiaková z Broumova a Lou Fanánek Hagen v televizním pořadu Čtenářský deník

Sobotní televizní pořad Čtenářský deník byl věnovaný broumovské rodačce, spisovatelce a harmonikářce Haně Lundiakové. O její knize Vrhnout si povídal frontman skupiny Tři sestry Lou Fanánek Hagen. Jejich rozhovor se odehrává v dekadentním prostředí paintballového hřiště na bývalé vojenské základně Hájek.

Kuriozitou pořadu je, že Fanánek Hagen hodnotí knihu jako depresivní, což Lundiaková komentuje tím, že je ovlivněná smutným Broumovem. Vzápětí však dodává: "Broumovu se knížka věnuje s láskou, ta může mít i podobu lehce jizlivou, ale vždycky tam bude obsažen pocit domova". Na celý pořad Čtenářský deník se můžete podívat na stránkách ČT.

Literární i hudební tvorbě Hany Lundiakové se bude věnovat i obsáhlý rozhovor v „Čajovně" Českého rozhlasu 3 -Vltava v úterý 5. dubna mezi 19. a 20. hodinou. Rozhovor s ní povede spisovatel Jaroslav Rudiš a řeč bude i o Broumově.

V říjnu 2010 se Hana Lundiaková představila i svým broumovským fanouškům. Četla ze své knihy a zahrála několik písní ze svého projektu Stinka.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)