Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
banner

Hlasováním podpoříte podněcování tvořivosti

René Herzán

Pátek, 18. října 2013

Hlasováním podpoříte podněcování tvořivosti

Agentura pro rozvoj Broumovska se snaží o oživování broumovského kláštera již dlouho. Hlasováním v projektu Rok jinak pro Lenku Wimmerovou můžete získat jistotu její spolupráce se Vzdělávacím a kulturním centrem Klášter Broumov na celý příští rok a zatraktivnění programů o filmovou složku. Děti budou natáčením dokumentů o odborně zaměřených produktech doslova točit učebnici.

"Agentura má za sebou a organizuje řadu projektů od hudebního festivalu Za poklady Broumovska, přes Galerii Dům a program Artcafé, až po diskuzní a vzdělávací programy jako je třeba Univerzita třetího věku ve spolupráci s univerzitou v Hradci Králové. Naším novým úkolem je budování Vzdělávacího a kulturního centra Klášter Broumov. Prvními vzdělávacími programy prošli již první účastníci, celý letošní rok organizujeme oslavy 800. Let od příchodu benediktinů na Broumovsko a mnoho dalšího. Nedávno o naší činnosti vyšel článek na Našem Broumovsku. Nyní Vás prosíme o pomoc při hlasování," vysvětlila důvody hlasování Marcela Školníková ze Vzdělávacího a kulturního centra Klášter Broumov.

Hlasovat pro Lenku Wimmerovou můžete ZDE.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)