Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání

Kam do letního kina na Broumovsku

Michaela Plchová

Neděle, 3. července 2022

Kam do letního kina na Broumovsku

Úterky, středy, nebo pátky? Přinášíme tipy, kde si na Broumovsku můžete zpestřit letní večer filmovým zážitkem.

Letní kino můžete během prázdnin navštívit v Polici nad Metují, v Teplicích nad Metují a v areálu Koupála Janovičky. Letňák na Koupálu v Janovičkách začal už v červnu projekcí filmu Zátopek. Během léta zde můžete shlédnout ještě 3 další filmy, vždy v čase 21.30 a cenu 120 korun. Prvním je v úterý 5. července dokumentární snímek Mára jde do nebe o horolezci Márovi Holečkovi a jeho pěti pokusech o prvovýstup na náročnou horu Gašerbrum I v pákistánském pohoří Karákóram. V úterý 2. srpna tu pak všichni mohou zavzpomínat na jedinečnost 90. let ve skvělém Ondříčkově a Zelenkově filmu Samotáři. Na samotný závěr prázdnin 30. srpna klasika z filmového archivu Spalovač mrtvol a nezapomenutelný Rudolf Hrušínský.

Police nad Metují pořádá letní filmové středy. V areálu Víceúčelového sportoviště v Malé Ledhuji 520 od 21:30, od poloviny srpna od 21:00 a cenu 100 korun za vstupenku. Diváci si sebou musí přinést něco na sezení a také deku, na místě je zajištěn prodej drobného občerstvení. V případě špatného počasí ve středu, nabízí organizátoři náhradní termín následující den ve čtvrtek. Informace budou aktualizovány na stránkách Pellyho domů a na Facebooku. Program na celé léto je následující: 13.7. 21:30 hod. – Chinaski: Každej ví kulový, 20.7. 21:30 hod. – Není čas zemřít, 27.7. 21:30 hod. – Kdyby radši hořelo, 3.8. 21:30 hod. – Známí neznámí, 10.8. 21:00 hod. – Prezidentka, 17.8. 21:00 hod.  – Chyby, 24.8. 20:30 hod. – Srdce na dlani.

Do Teplic nad Metují můžete na večerní venkovní projekci zajít vždy v pátek. V letošním roce se bude promítat v parku, město kino organizuje ve spolupráci s Putovním kinem. Projekce začínají ve 21:30, cena vstupenek je 100 korun pro dospělé, děti do 15 let platí polovic. Hospůdka na hřišti bude otevřena, lavice k sezení připraveny, divákům stačí vybavit se dekou či polštářkem. Teplické projekce začínají 8. července komedií Po čem muži touží 2. Následující pátek 15. července se můžete těšit na Vyšehrad: Fylm. Další filmy město upřesní na svých stránkách a Facebooku.

 

 

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)