Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Ostatní kultura
  • Komponovaný program s Marcelem Zmožkem a Zbigniewem Czendlikem na Střelnici
banner

Komponovaný program s Marcelem Zmožkem a Zbigniewem Czendlikem na Střelnici

Petr Cirkl

Pátek, 16. března 2018

Komponovaný program s Marcelem Zmožkem a Zbigniewem Czendlikem na Střelnici

V pondělí 12. března se na sále Střelnice v Broumově uskutečnil komponovaný program s Marcelem Zmožkem a Zbigniewem Czendlikem nazvaný Láska je největší dar aneb na počátku bylo slovo. Publikum bavili dva výjimečně charismatičtí muži přes dvě a půl hodiny.

Pořad zahájil zpěvák Marcel Zmožek a nemohla to být žádná jiná než jeho snad nejpopulárnější písnička Už mi lásko není dvacet let. Poté následovaly další jeho skladby - Láska je největší dar, To býval ráj, S Popelkama, Zaláskovaná a další.
Pak se na jevišti již objevil populární polský farář Zbigniew Czendlik, děkan z Lanškrouna, který je u nás známý především z pořadů s Lucií Bílou. Svojí výřečností bavil téměř naplněný sál Střelnice a jeho výstupy přerušoval jen mohutný potlesk přítomných. Následovalo ještě několik dalších písniček Marcela Zmožka z jeho posledního alba 18 hitů.

Oba účinkující si po programu udělali trochu času pro rozhovor. Pane faráři, jak se vám líbilo broumovské publikum a jeho reakce na vaše vystoupení? "Musím říci, že zde bylo naprosto skvělé publikum. Není to tak vždy, potkávám se se spoustou lidí na různých místech České republiky, ale Broumov – to bylo super! Já bych rád popřál vašim občanům k velikonočním svátkům. Jsou to svátky vítězství života nad smrtí a já bych popřál, pokud v nás něco zemřelo nebo uschlo, aby to v nás zase zpátky ožilo."

Pane Zmožku, můžete i vy něco sdělit našim čtenářům? "Já jsem nadšený z vašeho publika, všichni byli výborní a jsem rád, že jich na naše vystoupení přišlo tolik. Je tady výborná atmosféra, lidi mi zde připadají velmi přívětiví a milí. Já jsem vždycky rád, že si po koncertu mohu s nimi popovídat. Všechny vaše čtenáře moc zdravím a přeji jim štěstí, zdraví, lásku a aby našli alespoň kousek optimismu v téhle těžké době. Mějte se všichni moc fajn!"

Po skončení programu následovala autogramiáda, prodávala se CD a podepisovala se kniha pana faráře Czendlika Postel, hospoda, kostel.

Díky za uspořádání této akce patří především organizační složce Kultura a Infocentrum města Broumova, ale i všem ostatním, kteří se podíleli na organizaci v sále. Díky také všem, kteří přinesli drobné dárky pro oba účinkující.

Foto Michal Sedláček

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)