Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Ostatní kultura
  • Mladí nadaní uchazeči mohou žádat o stipendium v Talentovém fondu Broumovska
banner

Mladí nadaní uchazeči mohou žádat o stipendium v Talentovém fondu Broumovska

Za Talentový fond Broumovska Tereza Glize

Úterý, 18. dubna 2017

Mladí nadaní uchazeči mohou žádat o stipendium v Talentovém fondu Broumovska

Talentový fond Broumovska obecně prospěšné společnosti Pro rozvoj Broumovska vyzývá mladé nadané uchazeče s vazbou na region v území CHKO Broumovsko k předkládání žádostí o stipendia do 1. otevřeného grantového kola na podporu získání zahraniční zkušenosti ve formě studia v zahraničí, odborné stáže nebo jiné zkušenosti z oboru umění či vědy ve školním roce 2017/2018. Uzávěrka přihlášek je 31. května 2017.

Cílem programu je podpořit výjimečně nadané mladé lidi se silnou vazbou na region v území CHKO Broumovsko, kteří jsou odhodlaní investovat svůj čas, energii a úsilí do svého vzdělání, zdokonalení svého talentu a odborné přípravy na budoucí povolání, a pro které může fond přispět k větší dostupnosti získání zahraniční zkušenosti. Letos může být díky grantovému programu rozdáno celkem až 130 tisíc korun.

Stipendisté budou vybíráni na základě rozhodnutí pětičlenné Výběrové komise Talentového fondu Broumovska, složené ze zástupců obecně prospěšné společnosti Pro rozvoj Broumovska, Vzdělávacího a kulturního centra Klášter Broumov a dále kolegů z Gymnázia Broumov.

Slavnostní vyhlášení proběhne v souvislosti s každoročním udělováním ocenění Gymnázia Broumov ve slavnostních prostorách broumovského kláštera v průběhu podzimu. Žadatelé však získají vyrozumění o získání stipendia již v průběhu června. Kompletní text výzvy je k dispozici na webu kláštera. Formulář žádosti o stipendium a další informace jsou dostupné na vyžádání na adrese talent@broumovsko.cz .

Celý text výzvy ke stažení

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)