Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Ostatní kultura
  • Na broumovském nádraží nabídne Kinematovlak den plný pohádek
banner

Na broumovském nádraží nabídne Kinematovlak den plný pohádek

René Herzán

Neděle, 11. května 2014

Na broumovském nádraží nabídne Kinematovlak den plný pohádek

Maxipes Fík, Krkonošské pohádky, Jája a Pája, Mach a Šebestová. Tyto a řadu dalších pohádkových klasik nabídne Kinematovlak, který ve čtvrtek 22. května přijede na vlakové nádraží do Broumova. Od 9 hodin zde promítne dvanáct pohádek pro děti.

Už od roku 2004 projíždí nádražími po celé České republice nápadně zbarvený a nepřehlédnutelný Kinematovlak Českých drah, který láká na blížící se Mezinárodní festival filmů pro děti a mládež ve Zlíně. Speciální vlak s projekcí filmů pro děti a železniční výstavou zastaví za tři týdny na celkem 14 českých nádražích včetně toho broumovského. Do Zlína dorazí Kinematovlak 3. června 2014.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)