Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Ostatní kultura
  • Na broumovském Plese sportovců nadchla taneční show na písničky skupiny ABBA
banner

Na broumovském Plese sportovců nadchla taneční show na písničky skupiny ABBA

René Herzán

Středa, 2. března 2016

Na broumovském Plese sportovců nadchla taneční show na písničky skupiny ABBA

Na sále Kulturního domu Střelnice v Broumově se v sobotu konal tradiční Ples sportovců. Vrcholem večera byla taneční show na několik skladeb legendární švédské skupiny ABBA v podání žen, ale i statečných mužů, z pořádajícího spolku Rekreační sport Broumov.

"Na jaké téma bude letošní taneční show, jsme měli jasno už několik měsíců před plesem. Nicméně s nácvikem a doladěním celé choreografie jsme začali až v lednu. Trénovali jsme dvakrát týdně a myslím, že pilná práce a energie, se kterou jsme show připravovali, byla na výsledku vidět. Nevím, zda všichni diváci poznali, že mezi tanečnicemi byli i dva tanečníci (závěrečné uklízečky), kteří doplnili naše řady dobrovolně a s chutí. Za pestrost našeho oblečení - volány všemožných barev, děkujeme společnosti Veba a.s., která nám tuto látku věnovala, a paní Peitnerové, která volány rychlostí blesku ušila. Moc děkujeme fantastickému publiku, které nás svým potleskem od prvního taktu hnalo dopředu a s poslední písní Money, Money spontánně začalo házet na parket mince všech hodnot. Vystoupení na našem plese je pro nás velkou výzvou a dle kladných ohlasů už nyní přemýšlíme, čím Vás uchvátíme za rok," popsala přípravy na vystoupení jedna z tanečnic a organizátorek plesu Markéta Flousková.

Sál Střelnice v sobotu doslova "praskal ve švech", prázdné nebylo téměř žádné místo. Podle ohlasu návštěvníků se moc líbila skupina Pohoda z Jaroměře, která zahrála snad všechny taneční žánry, nechyběl ani tradiční společný půlnoční řecký tanec. Celý ples moderoval Jakub Hejdánek, který v rámci večera také zazpíval a zahrál na kytaru. Bohatá byla i tombola, ve které bylo více než 400 cen.

"Poděkování patří všem, kteří přidali ruku k dílu a s organizací plesu pomohli. A velký dík si zaslouží sponzoři za hodnotné ceny," dodala Markéta Flousková.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)