Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
banner

Na Broumovsku přibývá filmových produkcí

René Herzán

Čtvrtek, 24. února 2011

Na Broumovsku přibývá filmových produkcí

S rekonstrukcí sálu bývalého kina na náměstí v Broumově se nabídla možnost obnovení filmových produkcí. Této nabídky se ujal nově vzniklý klub MY 2011, který plánuje pravidelné promítání filmů. První představení je už tuto neděli 27. února od 15 hodin, kdy se bude promítat film z roku 1966 Dáma na kolejích s Jiřinou Bohdalovou a Radkem Brzobohatým v hlavních rolích.

Klub chce zavést pravidelné měsíční promítání o nedělích. Další termíny jsou 27. března a 10. dubna. Jaké filmy se budou promítat dosud není známo.

I Dům dětí a mládeže Ulita v Broumově provozuje svůj filmový klub. 3. března od 19 hodin zde můžete zhlédnout film Hlad a další termíny se připravují.

V Polici nad Metují si už lidé zvykli navštěvovat kino v Kolárově divadle. Do kina tu zvou každých 14 dní a nezapomínají ani na děti. 8. března můžete zhlédnout švédský thriller Dívka, která kopla do vosího hnízda.

V hospodě U Pitašů v Šonově se 4. března od 18 hodin bude promítat dokument o hnutí domorodých babiček. Produkce je spojena s besedou o životě kanadských indiánů. Stanislav Pitaš plánuje další, dva až tři,většinou dokumentární filmy.

Minulý týden do hospody U Bůnů v Hejtmánkovicích přišlo na nový film Bastardi 70 spokojených diváků. Po filmu se besedovalo s producentem Tomášem Magnuskem.

Všechny filmové produkce najdete na našich stránkách v kategorii Stane se.

Foto Wikimedia Commons Dantadd

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)