Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Ostatní kultura
  • Na Plese města Broumova se kromě tance i žonglovalo. K vidění byla i UV show
banner

Na Plese města Broumova se kromě tance i žonglovalo. K vidění byla i UV show

René Herzán

Úterý, 20. ledna 2015

Na Plese města Broumova se kromě tance i žonglovalo. K vidění byla i UV show

Plesovou sezónu v Broumově zahájil v sobotu 17. ledna 2015 Ples města Broumova. Večerem provázela hudební skupina Ledvin Stones a moderátorka Vladislava Hajnová. Program zpestřila zajímavá UV show v podání skupiny Firelovers z Prahy či kontaktní žonglování s věšteckými koulemi.

"Podstatou kontaktního žonglování je hra křišťálových sfér, které jsou neustále v kontaktu s tělem na místo vyhazování a vytváří hypnotickou zkušenost nejen pro diváka," vysvětlila Jitka Exnerová z broumovského infocentra.

Předtančení se ujaly děti z Tanečního klubu Broumov pod vedením Michaela Ticháčka. V první části zatančily standardní tance a ve druhé latinskoamerické tance a polku. "Poděkování patří mladým tanečním párům ve složení: sourozenci Jindřich a Štěpánka Novotní, Pavel Musil s Míšou Ticháčkovou, Petr Vaněk s Andreou Sadovou a Vladislav Uhnavý s partnerkou Terezou Tošňarovou. Za bohatou tombolu děkujeme všem sponzorům. Letos přispělo přes sto místních a regionálních podnikatelských subjektů," uvedla Jitka Exnerová.

Foto Jan Záliš

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)