Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Ostatní kultura
  • Od dnešního dne platí v Polici nad Metují PellyKarta
banner

Od dnešního dne platí v Polici nad Metují PellyKarta

René Herzán

Středa, 1. června 2016

Od dnešního dne platí v Polici nad Metují PellyKarta

Od 1. června uvádí v Polici nad Metují do života tzv. PellyKartu, bonusovou kartu s podtextem - Za kulturou výhodně. Zájemci o vydání PellyKarty uhradí 29 korun, vyplní v informačním centru jednoduchý formulář a budou seznámeni s bližšími podmínkami týkajícími se využívání karty.

Kartu vystavuje Informační centrum v Pellyho domech. Vystavení karty je zpoplatněno jednorázovou částkou 29 korun. Koupí karty PellyKarta, která zároveň může sloužit jako platební karta na akce pořádané Pellyho domy, organizační složkou Města Police nad Metují, zákazník souhlasí s uvedenými podmínkami.

Za ztrátu karty nenesou Pellyho domy žádnou zodpovědnost. V případě ztráty karty je nezbytně nutné okamžitě kontaktovat Informační centrum na tel. 491 421 501. Po nahlášení ztráty bude karta zablokována. Finanční zůstatek ze ztracené karty lze převést na kartu novou, výlučně na základě prokázání totožnosti majitele PellyKarty. Kartu je nutné chránit proti zneužití, kopírování karty je zakázáno. Při porušení těchto podmínek se zákazník vystavuje nebezpečí odčerpání kreditu cizí osobou.

Nabití kreditu na kartu provádí Informační centrum v Pellyho domech. Finanční kredit slouží k úhradě vstupného na akce pořádané Pellyho domy. Nabitý kredit nelze vyčerpat jiným způsobem než platbou za vstupné na akci. Dobíjení karty PellyKarta není spojeno s žádnými manipulačními nebo provizními poplatky. Pokud je kredit na kartě nižší než finanční částka požadovaná na úhradu vstupenek, je možné zvolit jednu z následujících variant: 1. úhrada vstupenek hotově, 2. dobití karty. Platbu kartou a za hotové nelze kombinovat. Při platbě kartou je zákazník povinen nahlásit tuto skutečnost před započetím transakce. Zůstatek finančních prostředků na kartě lze ověřit v Informačním centru v Pellyho domech.

Karta PellyKarta přináší majiteli základní slevy v následující výši:
- 5 % sleva na nákup 5. vstupenky
- 10 % sleva na nákup 10. vstupenky
- 25. vstupenka zdarma
- jednorázové slevy na vstupném na vybrané akce (kino, přednášky apod.)

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)