Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Ostatní kultura
  • Odpoledne v Martínkovicích plné zábavy pro děti i jejich rodiče
banner

Odpoledne v Martínkovicích plné zábavy pro děti i jejich rodiče

Jindřich Horkel

Sobota, 17. března 2012

Odpoledne v Martínkovicích plné zábavy pro děti i jejich rodiče

Tradičního Dětského karnevalu v Martínkovicích se letos zúčastnilo asi 75 dětí. Přišly i z okolních obcí a se svými rodiči, prarodiči a známými zcela zaplnily místní Kulturní dům. Karneval v sobotu 10. března moderovala Hanka Slezáková z Martínkovic. Soutěže, do kterých se nakonec zapojili i rodiče, organizovala skupina místních mladých a hudební doprovod zajistil DJ Pepíno.

Soutěžily, tančily a dováděly všechny děti, bez ohledu na to, co měl kdo na sobě. A po každém splněném úkolu nebo soutěži obdržel malý účastník drobnou sladkou odměnu. Na většině masek bylo poznat, které zhotovily maminky a se kterými již pomáhaly děti samy. V sále byla k vidění řada postav z pohádek, z historie i z reálného života. Namátkou uveďme princezny a prince, víly, piráty, indiány, Červenou Karkulku, pravěkou ženu, kočičku, hastrmana i několik Šmoulů.

Vyvrcholením celého odpoledne bylo, jako každoročně, přetahování lanem. I letos rodiče nejprve pozorně a s napětím pozorovali vývoj situace, nakonec to však, jako ostatně každý rok, nevydrželi a přidali se, aby dětem pomohli. Mnozí z rodičů zajišťovali na karnevalu nezbytný servis.

Foto Jaromír Jirka

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)