Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Ostatní kultura
  • Ohlédnutí za Ateliérem Martiny Váňové věnovaném akční malbě
banner

Ohlédnutí za Ateliérem Martiny Váňové věnovaném akční malbě

René Herzán

Sobota, 18. května 2013

Ohlédnutí za Ateliérem Martiny Váňové věnovaném akční malbě

Výtvarnice a všestranná umělkyně Martina Váňová pořádá v broumovském Klubu ROK pravidelné Ateliéry příznivců výtvarného umění. Minulý víkend byl věnován akční malbě.

Vyzkoušet si tento způsob malby přišly jak děti, tak dospělí. "V Klubu ROK jsme obsadili všechny chodby a ateliér. Malovalo se na kartón a velkoformátové papíry. Setkání nad akční malbou přineslo mnoho zajímavých maleb, ale především zážitků. Účastníci se nejprve seznámili s tvorbou těch nejvýznamnějších umělců, nechali se inspirovat krátkými videi a pak každý podle svého vkusu, dovednosti a duševního rozpoložení tvořil. Vzniklo několik podařených děl, podívejte se," komentovala výtvory účastníků Ateliéru Martina Váňová.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)