Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Ostatní kultura
  • Ples podnikatelů a živnostníků vyprodal Dřevník
banner

Ples podnikatelů a živnostníků vyprodal Dřevník

René Herzán

Středa, 1. února 2017

Ples podnikatelů a živnostníků vyprodal Dřevník

Vyprodaný sál Dřevníku v areálu broumovského kláštera přivítal v sobotu v noblesním stylu své účastníky. Pořadatelem sedmého ročníku Plesu podnikatelů a živnostníků byl tradičně Podnikatelský klub Broumovska. Patronaci nad plesem pro letošní rok převzala firma Dřevoterm s.r.o. a firma Lesní společnost Broumov Holding, a.s., které v letošním roce slaví 25 let od zahájení výroby a založení společnosti. Ke spolupráci ještě přizvali firmu EDA Broumov.

K tanci a poslechu hráli a o dobrou zábavu a pohodu se celý večer starali - sólistka TOP JAZZ VOCAL Eva Emingerová, hudební formace SWING SEXTET Náchod a popová formace MELODY BOYS. Samozřejmostí plesu byla bohatá tombola. Tu letošní připravila firma EDA Broumov, která zároveň navrhla a provedla výzdobu prostor v Dřevníku.

"Tímto chceme poděkovat Podnikatelskému klubu Broumovska, organizacím, firmám a jednotlivcům za jejich dary a peněžní příspěvky. Zvláštní poděkování patří pořádajícím patronům plesu," ocenila pomoc Eva Novotná z firmy EDA Broumov. Hlavní ceny v tombole Plesu podnikatelů a živnostníků byl poukaz na víkendový pobyt pro dvě osoby v rekreačním zařízení Výrovka v obci Vižňov a dárkové poukazy do expozice Salonu vín České republiky s programem Volné degustace na zámku ve Valticích.

Nabídku nápojového a jídelního menu zajistila cateringová společnost Igora Štěpa z Náchoda. Jeho tým se postaral i o obsluhu. "Novinkou bylo, že jsme celý večer mohli ochutnávat originální míchané nápoje, které pro nás připravil profesionální barman. V nabídce jsme našli deset drinků napříč světem. Těšili jsme se ze skvělého Mojita a Pina Colady, tak z klasického Cosmopolitanu a Manhattanu, nebo oblíbené a netradičně servírované Mexican Bulldog a French 75. Vše za speciální ceny právě pro tento večer," řekla Eva Novotná a dodala: "Po úvodním zahájení majitelů firem a společností od lesa a dřeva jsme se ještě na chvíli ponořili do lesní atmosféry, kterou oni tak dobře znají. Jejich překvapením však nebylo klasické předtančení, které bývá nedílnou součástí každého plesu, ale vystoupení souboru trubačů EUSTACH Broumov. Moc jsme si užili sváteční plesovou náladu v krásném sále Dřevníku."

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)