Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Ostatní kultura
  • Po roce se bude v broumovském klášteře zase malovat
banner

Po roce se bude v broumovském klášteře zase malovat

René Herzán

Pátek, 30. května 2014

Po roce se bude v broumovském klášteře zase malovat

Agentura pro rozvoj Broumovska opět po roce pořádá letní výtvarné dílny, tzv. plenér, který je určený pro všechny, kteří by se chtěli naučit malovat nebo se malbě věnují již delší dobu. V broumovském klášteře, ale i v jeho okolí tak budou k vidění skupinky výtvarníků, kteří se budou zdokonalovat ve svém umění.

"Broumovská výtvarná dílna otevírá možnost učit se novým věcem, dozvědět se nové informace a zlepšit vlastní malířskou techniku," řekla Dana Černotová z pořádající Agentury pro rozvoj Broumovska.

Do Broumova opět zavítá docent Roman Franta z pražské Akademie výtvarných umění, který je lektorem výtvarné dílny a nabídne individuální přístup ke každému účastníkovi i tvůrčí svobodu v neopakovatelné broumovské krajině s barokní architekturou. Kurz je zaměřen na plenérovou malbu, ale i malování v městských zákoutích. Účastníci si vyzkouší různé malířské techniky, dozví se něco z teorie barev, naučí se řešit kompozici obrazu, perspektivu a budou se věnovat i práci s detailem.

Více informací si můžete vyžádat na adrese dana.cernotova@broumovsko.cz .

Program výtvarného plenéru.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)