Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
banner

Podařilo se ZUŠlechtit ZUŠ v Polici nad Metují

Luboš Bořek, ředitel školy a tým autorů sbírky

Neděle, 17. prosince 2017

Neuvěřitelné se stalo skutečností a naše ZUŠ v Polici nad Metují získala závratných 550 354 korun na nejnutnější vybavení koncertního sálu v on-line kampani, kterou rozjeli absolventi školy.

Naši malou školu podpořilo ve sbírce s názvem ZUŠlechťujemeZUŠ na webovém portálu hithit.com během 45 dní přesně 242 fanoušků. Dokonce i sami absolventi školy zasílali ze zahraničí na podporu akce videovzkazy, kterými dali najevo vděčnost za umělecké vzdělání, které je na jejich současnou profesionální dráhu přivedlo.

Cíl kampaně se naplnil a žáci naší školy si budou moci užívat nové vybavení koncertního sálu. Bude zde probíhat výuka povinného předmětu "Orchestrální hra", školní recitály, koncerty, a ve svých volných termínech se sál otevře i akcím města. Vybrané finance budou plně využity na nákup světelné a zvukové techniky, závěsů, portálů, a především sedaček, které spolknou největší část získaného obnosu.

Současní i bývalí žáci ZUŠ, jejich rodiče, příbuzní i známí nás během kampaně potěšili vzkazy, kterých si nesmírně vážíme: "ZUŠ ať žije", "Na čas strávený v ZUŠ vzpomínám jako na nejlepší chvíle svého života.", "Děkujeme za dvě hudebně i výtvarně vzdělané děti!", "V ZUŠ Police nad Metují jsem prožila krásná léta."

Jsme hrdí na to, že všichni, kdo škole přispěli, tak dokázali, že naše ZUŠ má své nepřehlédnutelné jméno ve světě uměleckého vzdělávání. Všem patří obrovské díky za vyjádřenou podporu, která nás zcela jistě povzbudí do další práce s dětmi.

Sbírka ZUŠlechťujemeZUŠ překročila cílovou částku o 83 %, tedy z původního záměru vybrat 300 000 korun se suma vyšplhala na 550 354 Kč. Projekt se tak stal na portálu hithit.com 3. historicky nejúspěšnější akcí v oblasti hudby.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)