Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
banner

Pohádky z broumovského dolíku

René Herzán

Čtvrtek, 18. října 2018

Pohádky z broumovského dolíku

Z ženské něhy, radosti a hravosti vznikla kniha věnovaná dětem a tomuto kraji. V neděli 21. října v klášterní zahradě a Galerii Dům od 15 hodin proběhne křest nové regionální knihy nazvané Pohádky z broumovského dolíku autorky Evy Kroupové. Knihu ilustrovala Jitka Matěnová. Těšit se můžete na ukázky četby, maňáskové divadlo, stavbu šiškobusu či hudební uskupení Café Baret...

Anotace (upoutávka ke knize)

Už jste se někdy vydali na plavbu korábem po mlžném vřesovišti hradu Skály? Či jste stopovali vlčí mláďata v Javořích horách, tančili tango pod příhraniční lípou nebo provázeli odvážné bratrstvo klouzků na dračí výpravu k pískovcové Koruně?

Pojďte spolu s Vašimi dětmi zažít tato dobrodružství ve skrytém regionu Broumovska, usazeném v malebné kotlině na česko-polské hranici. Soubor čtrnácti pohádkových příběhů Vám všem jistě vykouzlí spokojené dolíčky na tvářích...

Foto Jan Mudra

 
 
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)