Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
banner

Pomozte kultuře v Broumovském výběžku!

PSO

Pátek, 29. května 2020

Pomozte kultuře v Broumovském výběžku!

P.S. ONLINE je nevšední benefiční online koncert, který spojí nadšence i profesionály, aby oživili prostory broumovského kláštera multižánrovým uměním. Stane se tak 31. května ve 20 hodin v živém vysílání na FB profilu Police Symphony Orchestra a na internetové televizi MALL.TV. Police Symphony Orchestra zároveň spustil online sbírku, jejíž výtěžek půjde na podporu činnosti Agentury pro rozvoj Broumovska a pomůže členům orchestru, kteří se v souvislosti s pandemií COVID-19 dostali do těžké finanční situace.

Vybrané peníze rozdělíme půl napůl. Část věnujeme na činnost Agentury pro rozvoj Broumovska, která musela být v souvislosti s pandemií Covid-19 zcela pozastavena. Agentura má statisícové ztráty, ale chce udržet celý tým zaměstnanců a nepropouštět, což je aktuálně velmi těžké. Její úlohu v rozvoji regionálního kulturního dění vnímáme jako klíčovou, proto ji podpoříme. Druhá půlka výtěžku půjde na činnost PSO – hlavně lidem, kteří se na fungování orchestru podílí a bohužel vinou současné situace přišli o možnost pracovat ve světě kultury, tím pádem i svůj o finanční příjem.

Váš dar zdvojnásobí Nadace Via, a to až do vybrané částky 50 000 Kč!

Umělecky se na koncertu společně s orchestrem, pod vedením dirigentů Joela Hány a Věry Vlčkové, a dvorním zpěvákem Janem Sklenářem podílí třeba Jan Maxián, Ivo Kahánek, Vendula Příhodová nebo JM DANCE a Krasobruslení Praha. Večerem provede Lucie Výborná.

Kromě zmíněné finanční pomoci máme za cíl i zviditelnění a ukázku kvality regionálních akcí. Víc informací o tomto projektu najdete na facebookové události nebo na našem webu. Sbírka poběží do 14. června.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)