Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Ostatní kultura
  • Při Baobab fashion show modelky předvedly módu pro všechny ženy
banner

Při Baobab fashion show modelky předvedly módu pro všechny ženy

René Herzán

Úterý, 26. listopadu 2013

Při Baobab fashion show modelky předvedly módu pro všechny ženy

Sál Pellyho domů v Polici nad Metují byl včera zcela zaplněn při módní přehlídce Baobab fashion show. Profesionální i místní modelky předvedly několik desítek šatů z celého světa pro ženy každého věku, a jak řekl moderátor večera David Novotný, pro ženy všech tvarů. Přehlídku pořádal polický Butik Baobab.

Společně s Davidem Novotným, pořadatelem Muže roku a charitativních adventních koncertů, večerem provázela také herečka Uršula Kluková. Ta na sebe prozradila, že má velké problémy s bulvární módní policií za své modely. Nedávno ji prý velmi kritizovali za klíče pověšené na krku. Tím si však Uršula Kluková hlavu nelámala a bavila diváky svými vtipy a bonmoty.

Jedním z modelů, který předváděl oblečení butiku Baobab, a zároveň jediný muž, který vždy od přítomných žen sklidil největší aplaus, byl právě letošní Muž roku České republiky Antonín Beránek. Ten na sebe prozradil, že se nedávno vrátil z Indonésie, kde uspěl v soutěži Mister International. "Ve světové soutěži mužské krásy obsadil šesté místo, soutěžících bylo přitom 38. Bodoval také u indonéských médií," uvedl David Novotný.

O kulturní program se postarala herečka a zpěvačka Světlana Nálepková. Sice tvrdila, že je zdravotně indisponovaná, a že ještě dopoledne nevěděla, jestli ze sebe vydá hlásku, ale na módním molu v sále Pellyho domů brilantně zazpívala tři šanzony od Edith Piaf.

Jednou z modelek, která předváděla oblečení pro dospívající dívky byla žákyně základní školy v Náchodě na Plhově Nela Řehořová. Nela také zazpívala dvě písničky a podílela se na losování výherců při tombole, při které se rozdávaly dárky od Avonu a odvážné mužské kalendáře.

Během večera pozdravila diváky starostka Police nad Metují Ida Jenková, která se stala patronem přehlídky. Zároveň velmi elegantní starostka přítomné pozvala na Adventní koncert Jitky Zelenkové, který se uskuteční 6. prosince 2013 v kostele Nanebevzetí Panny Marie v Polici nad Metují od 19 hodin.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)