Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Ostatní kultura
  • Proměnlivé počasí Broumováky neodradilo a pouť si užili
banner

Proměnlivé počasí Broumováky neodradilo a pouť si užili

Jitka Exnerová, Infocentrum Broumov

Úterý, 30. června 2015

Proměnlivé počasí Broumováky neodradilo a pouť si užili

Proměnlivé počasí a vydatnější déšť, zvláště v sobotu, Broumováky neodradilo a spousta jich dorazila na pouť. Páteční program odstartovala ZUŠ Broumov, poté se představili žáci gymnázia. Publikum rozproudila elektro - popová kapela z Čáslavi Nanosféra a broumovská kapela Vivian. Samotný závěr patřil skupině Mamut s. r. o.. Tančilo se až do půlnoci, kdy se Mamuti rozloučili písní Na kolena od Ivana Hlase tedy: "Táhněte do háje...".

Sobotní program mnozí strávili v parku při přehlídce mistrů v králičím hopu nebo s kynologickým svazkem z Hronova, který si připravil komentované ukázky poslušnosti a obrany. K vidění byli nejen ovčáci, ale i rotvajler nebo dobrman, kteří předváděli skok přes překážku, aport volný, chůzi u nohy, obraty a mnohé další. Mottem pejskařů je "cvičení je hra, pes je náš kamarád".

Krátce po poledni se program opět přesunul na hlavní stage, kde vystoupila již tradičně dechová kapela Broumovanka. Během sobotního odpoledne si přišly na své jak děti, které bavila Inka Rybářová, náctileté chlapecká taneční skupina New Element a úplně všechny Lucie revival či Ready Kirken. Desátá hodina byla ve znamení ohňostroje, za který děkujeme provozovatelům pouťových atrakcí manželům Bradáčovým a Olze Schmiedové. Rozloučili jsme se punkrockovou kapelou Deliwery.

Děkujeme všem, kteří jste se na přípravách a průběhu akce podíleli a návštěvníkům, že přišli a vydrželi, byť promočení, až do konce.

Foto Tomáš Cirkl a Jaroslav Winter

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)