Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Ostatní kultura
  • Seniory v Polici nad Metují navštívil herec Stanislav Zindulka
banner

Seniory v Polici nad Metují navštívil herec Stanislav Zindulka

René Herzán

Pondělí, 24. září 2012

Seniory v Polici nad Metují navštívil herec Stanislav Zindulka

Mezi členy Klubu seniorů Ostaš v Polici nad Metují minulý týden v Pellyho domech zavítal český herec Stanislav Zindulka. Jako svého hosta ho na setkání se seniory přivedla kandidátka do Senátu Václava Domšová.

Stanislav Zindulka vzpomínal na svoje dětství v Jilemnici, na angažmá v divadle v Hradci Králové, i na své herecké kolegy, o kterých vyprávěl humorné historky z jeviště i ze zákulisí.

"Akce se velmi vydařila a seniorům se nechtělo z Pellyho domů odejít. A tak někteří využili příležitost a se svým oblíbeným hercem se vyfotili nebo si s ním alespoň podali ruku," komentovala akci Václava Domšová a dodala: "Dík za toto setkání patří starostce Idě Jenkové, manželům Pivoňkovým, kteří Klub seniorů výborně vedou, všem, kteří přišli, a v neposlední řadě panu Zindulkovi, protože setkání s ním patří mezi ta nezapomenutelná."

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)