Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Ostatní kultura
  • Setkání a tvoření s výtvarnicí Vendulou Chalánkovou
banner

Setkání a tvoření s výtvarnicí Vendulou Chalánkovou

Kateřina Ostradecká

Pátek, 19. června 2020

Setkání a tvoření s výtvarnicí Vendulou Chalánkovou

V sobotu 20. června bude v Dětské galerii Lapidárium v broumovském klášteře živo. Uskuteční se zde setkání a tvoření s českou výtvarnicí a ilustrátorkou Vendulou Chalánkovou.

Autorská dílna s touto originální umělkyní odstartuje ve 14 hodin a je určena všem tvořivým dětem i jejich rodičovskému doprovodu. "Děti si pod Vendulčiným vedením vyrobí postavy k písničce z cyklu Zpívánek České televize, které výtvarnice animovala. Písničku si pak děti společně zahrají a třeba i zazpívají," vysvětluje Pavla Semeráková z Dětské galerie Lapidárium. Vstupné na autorskou dílnu je 80 korun.

V 17 hodin naváže na dílnu komentovaná prohlídka výstavy Knihovna v Dětské galerii Lapidárium, za přítomnosti autorky Venduly Chalánkové a kurátora výstavy Radka Wohlmutha. Rezervace nutná na emailu ma@klasterbroumov.cz nebo na telefonu +420 603 271 426. Akci pořádá Vzdělávací a kulturní centrum Broumov.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)