Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Ostatní kultura
  • Soutěže O cenu města Broumova se zúčastnilo 111 tanečních párů
banner

Soutěže O cenu města Broumova se zúčastnilo 111 tanečních párů

René Herzán

Pátek, 29. dubna 2016

Soutěže O cenu města Broumova se zúčastnilo 111 tanečních párů

V Kulturním domě Střelnice se v sobotu 23. dubna konal 2. ročník taneční soutěže pro začínající a mírně pokročilé taneční páry O cenu města Broumova, kterou ve spolupráci s Městem Broumov a TAK DANCE KROK uspořádal Taneční klub Broumov při DDM Ulita. Taneční soutěže se zúčastnilo 111 tanečních párů v deseti věkových kategoriích. Taneční páry si odvezly 58 medailí a čtyři nádherné sošky za kategorie v České polce do patnácti a nad patnáct let. Ani divácká návštěvnost není zanedbatelná, neboť tuto soutěž navštívilo přes sto diváků.

"Tímto srdečně děkujeme všem párům i vedoucím klubů za jejich hojnou účast, dětem z Tanečního klubu Broumov za vzornou reprezentaci, a všem, kteří zajišťovali chod soutěže, za perfektně odvedenou práci. Velké díky patří rovněž sponzorům za nádherné ceny, jmenovitě společnosti VEBA, textilní závody a.s., LUTOMA s.r.o, Pejskar & spol., spol. s r.o., AZA nábytek Hynčice, Květinářství Čtyřlístek Moniky Šejblové a Fotografické studio Lenka Židová. A ještě jedno díky patří Petru Michalkovi za chod občerstvení a Dušanu Dvořáčkovi a jeho kolektivu z Restaurace U kostela v Broumově za zajištění obědů pro realizační tým a porotu," ocenil pomoc při organizaci soutěže vedoucí Tanečního klubu Broumov Michal Ticháček.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)