Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Ostatní kultura
  • Spot Navštivte Broumovsko dostal Cenu poroty na festivalu Tour region film v Karlových Varech
banner

Spot Navštivte Broumovsko dostal Cenu poroty na festivalu Tour region film v Karlových Varech

René Herzán

Pátek, 5. října 2012

Spot Navštivte Broumovsko dostal Cenu poroty na festivalu Tour region film v Karlových Varech

Spot Navštivte Broumovsko dostal Cenu poroty na 19. ročníku národního festivalu turistických filmů Tour region film v Karlových Varech. Zadavatelem spotu je Společnost pro destinační management Broumovska (SDMB).

"Dalšími oceněnými byly podstatně větší destinace. Uspět v této konkurenci a mezi 168 přihlášenými do kategorie Spoty je obrovský úspěch, kterého si nesmírně vážíme," řekla Markéta Hanušová ze SDMB, která ocenění v karlovarském Grandhotelu Pupp převzala.

Posláním festivalu je uvést a ocenit filmy a multimedia, které svou obsahovou náplní a uměleckou úrovní přispívají k rozvoji domácího i zahraničního cestovního ruchu a zároveň napomáhají k širokému mezinárodnímu uplatnění těchto snímků. "Po několika letech se produkce všech regionů v republice dostala na standardní západoevropskou úroveň," ocenil profesionalitu všech přihlášených předseda poroty Jiří Mikeš.

Slavnostní večer uváděl herec a moderátor Tomáš Hanák. Hostem večera byl jihoafrický potápěč Mike Rutzen, který pod přezdívkou Sharkman vystupuje v pořadech Discovery Channel a BBC. Mike Rutzen bojuje o to, aby celý svět přesvědčil, že velký bílý žralok se musí zachránit před vyhynutím. Cestuje po celém světě, aby se naučil těmto tvorům porozumět. Z rukou generálního ředitele Agentury CzechTourism Rostislava Vondrušky pak převzal 41letý Rutzen cenu za celoživotní dílo. "Lepší mu ji předat hned," kontatoval Rostislav Vondruška po shlédnutí záběrů Rutzena ve společnosti žraloků.

Výsledky Tour region film 2012 .

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)