Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Ostatní kultura
  • Taneční klub Broumov dvakrát na stupních vítězů na Mistrovství České republiky
banner

Taneční klub Broumov dvakrát na stupních vítězů na Mistrovství České republiky

René Herzán

Čtvrtek, 28. května 2015

Taneční klub Broumov dvakrát na stupních vítězů na Mistrovství České republiky

V  České Lípě se 23. května konalo celostátní kolo Festivalu tanečního mládí - Mistrovství České republiky v plesových předtančeních formací a párové České polce organizované SUT (Svazem učitelů tance). Taneční klub Broumov při Domu dětí a mládeže Ulita Broumov zde získal dvě třetí místa.

Taneční klub Broumov měl zastoupení v obou disciplínách, kam se děti probojovaly z regionálních kol. V České polce v dětské kategorii si taneční pár ve složení Petr Vaněk a Andrea Sadová vytančil 3. místo, tedy 2. vícemistr ČR. V juniorské kategorii České polky tančily dva taneční páry, taneční pár Josef Prouza a Veronika Vaňková se umístil v semifinále na 8. místě a Pavel Musil Michaela Ticháčková rovněž v semifinále na 12. místě.

V disciplíně plesových předtančeních broumovský taneční klub vystoupal opět až na stupně vítězů a obsadil překrásné 3. místo a domů si opět přivezl titul 2. vícemistr ČR.

"Touto cestou děkuji fanklubu, který vytvořil neuvěřitelnou atmosféru při samotné soutěži, a stejně tak děkuji našim sponzorům - Z-Trade s.r.o., Lutoma s.r.o. a Městu Broumov, kteří finančně podpořili naši výpravu do České Lipy na toto mistrovství a budeme se těšit na další spolupráci. Poděkování patří také panu Valáškovi za zpracování parádního videozáznamu ze soutěže MČR," ocenil velkou podporu Tanečního klubu Broumov jeho vedoucí Michal Ticháček.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)