Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Ostatní kultura
  • Taneční klub Broumov se může pyšnit dvojnásobnými mistry a trojnásobnými vícemistry České republiky
banner

Taneční klub Broumov se může pyšnit dvojnásobnými mistry a trojnásobnými vícemistry České republiky

René Herzán

Pátek, 13. května 2016

Taneční klub Broumov se může pyšnit dvojnásobnými mistry a trojnásobnými vícemistry České republiky

Blíží se konec letošní taneční sezóny, a je již tradicí, že se touto dobou v Pardubicích každoročně koná Mistrovství České republiky v tanečních disciplínách, kterými jsou tance standardní, latinskoamerické a kombinace tanců. Nesmazatelnou stopu zde zanechal Taneční klub Broumov při Domu dětí a mládeže Ulita.

V neděli 8. května 2016 proběhla pod záštitou Mgr. Miluše Horské, místopředsedkyně Senátu Parlamentu ČR, taneční soutěž Mistrovství SUT ČR - Velká cena ATRIUM PALACE v Pardubicích. TK BROUMOV při DDM Ulita se této mistrovské soutěže zúčastnil již potřetí, letos v počtu šesti taneční párů, a to ve složení Adam Cepek - Elena Růžičková, Jáchym Prouza - Barbora Koblasová, Petr Vaněk - Andrea Sadová, Vladimír Uhnavý - Tereza Tošnarová, Pavel Musil - Michaela Ticháčková a Josef Prouza - Nela Hoffmannová.

Po šesti letech fungování tanečního klubu se broumovské páry i na tak velkých soutěžích, jako je právě již zmiňované MČR, umisťují již téměř pravidelně na finalových místech i na medailových pozicích, a proto není překvapením, že i letošní sezona je díky píli tanečníků pod vedením trenéra Michala Ticháčka završena úžasným úspěchem. To především zásluhou tanečního páru Petr Vaněk a Andrea Sadová, kteří se mohou pyšnit titulem dvojnásobný Mistr ČR v tancích standardních a v kombinaci tanců a tanečního páru Josef Prouza a Nela Hoffmannová, kteří se stali letošními trojnásobnými vícemistry ČR v tancích standardních, latinskoamerických a v kombinaci tanců.

Všechny zúčastněné taneční páry podaly velmi pěkný taneční výkon a reprezentovaly jak taneční klub, tak i město Broumov, velmi důstojně, a právem si zasloužily stát pod naší státní vlajkou za doprovodu České státní hymny.

"Před výkony svých svěřenců upřímně smekám, děkuji za příkladnou reprezentaci a gratuluji k jejich úspěchu!" dodává hrdě trenér a vedoucí tanečního klubu Michal Ticháček.

Děti 1 Kombinace:

Adam Cepek - Elena Růžičková 4. místo
Jáchym Prouza - Barbora Koblasová 7. místo

Junioři 1 Kombinace:

Petr Vaněk - Andrea Sadová 1. místo
Vladimír Uhnavý - Tereza Tošnarová 10. místo

Junioři 1 STT:

Petr Vaněk - Andrea Sadová 1. místo
Vladimír Uhnavý - Tereza Tošnarová 10. místo

Junioři 1 LAT:

Petr Vaněk - Andrea Sadová 8. - 9. místo
Vladimír Uhnavý - Tereza Tošnarová 12. místo

Junioři 2 Kombinace:

Josef Prouza - Nela Hoffmannová 2. místo
Pavel Musil - Michaela Ticháčková 5. místo

Junioři 2 STT:

Josef Prouza - Nela Hoffmannová 2. místo
Pavel Musil - Michaela Ticháčková 4. místo

Junioři 2 LAT:

Josef Prouza - Nela Hoffmannová 2. místo
Pavel Musil - Michaela Ticháčková 5. místo

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)