Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Ostatní kultura
  • Taneční klub Broumov stihl jeden den dvě soutěže ve dvou městech
banner

Taneční klub Broumov stihl jeden den dvě soutěže ve dvou městech

René Herzán

Středa, 4. června 2014

Taneční klub Broumov stihl jeden den dvě soutěže ve dvou městech

Sobotní program měli členové Tanečného klubu Broumov opravdu nabitý, když startovali ve dvou městech na dvou soutěžích. Ráno je v Chrudimi čekala v pořadí už čtvrtá soutěž tanečních párů ve sportovních tancích s názvem Jarní cena Chrudimi. Odtud se přesunuli do Hronova, kde probíhala taneční soutěž Hronovské jablíčko 2014.

"Víkendová rána neznamenají často pro tanečníky spinkat o něco déle, když nemusí do školy, ale naopak vstávat o dost dříve. Třeba jako tomu bylo i tuto sobotu 31. května, kdy jsme v šest hodin odjížděli na další taneční soutěž v Chrudimi, kde děti bojovaly o další body a postupy," řekl k perné taneční sobotě vedoucí Tanečního klubu Broumov Michal Ticháček.

Děti opět tančily ve svých věkových kategoriích, ale protože to soutěžní řád umožňuje, mohou zkoušet štěstí a soupeřit i v kategorii o stupeň vyšší, kde se jim body sčítají a rovněž připisují. Broumovský klub byl zastoupen tanečními páry ve složení Petr Vejrosta a Sára Evelyn Valášková, Petr Vaněk a Andrea Sadová, Jindřich Novotný a Štěpánka Novotná, Michal Kollert a Leona Kollertová, Michal Šlechta a Simona Hornychová a Pavel Musil a Kristýna Vondřejcová.

Každý taneční pár nasbíral cenné body, přičemž některé taneční páry se umístily velmi dobře. Jindřich Novotný a Štěpánka Novotná obsadili 10. místo v semifinále, Michal Šlechta a Simona Hornychová 7. místo v semifinále a Petr Vaněk a Andrea Sadová skončili ve finále na 3. místě.

"Po soutěži v Chrudimi jsme už spěchali do Hronova. K našim tanečním párům se zde přidala další část realizačního týmu a děti soutěžily s plesovou taneční formací Když děti tančí s Elvisem. I v Hronově se zadařilo a dětem patří nádherné vytančené 2. místo. Všem dětem moc děkuji a přeji další šťastné taneční krůčky," řekl Michal Ticháček.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)