Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Ostatní kultura
  • Taneční pár Vaněk - Sadová přivezl dvě medaile z České Lípy
banner

Taneční pár Vaněk - Sadová přivezl dvě medaile z České Lípy

René Herzán

Sobota, 20. září 2014

Taneční pár Vaněk - Sadová přivezl dvě medaile z České Lípy

Pár Tanečního klubu Broumov Petr Vaněk a Andrea Sadová získal stříbrnou a bronzovou medaili na soutěži ve společenském tanci s názvem Děti tančí s Duhou v České Lípě. Petr s Andreou byli jediní z broumovského klubu, kteří v neděli na soutěži startovali.

"Byla to pro ně soutěž v úplně jiném a neznámém prostředí a navíc v jiném regionu. Přesto Petr s Andrejkou reprezentovali naprosto báječně. Děti získaly mezi tamními víceméně domácími tanečními páry dva cenné kovy a sice v kategorii Děti 2 v kombinaci tanců 2. místo a kategorii Děti 3. místo v polce," komentoval úspěch mladého tanečního páru vedoucí TK Broumov Michal Ticháček.

"Uvidíme jak si děti povedou tuto neděli, neboť je tentokrát čeká soutěž v Praskačce U Hradce Králové, kam se chystáme v maximálním počtu dětí. Ti co nesoutěží, zveme společně s rodiči, aby podpořili naše broumovské taneční páry," pozval diváky na další soutěž Michal Ticháček.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)