Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Ostatní kultura
  • Tématický průřez své tvorby za poslední období vystavují v Zeleném domečku tři fotografové z Červeného Kostelce
banner

Tématický průřez své tvorby za poslední období vystavují v Zeleném domečku tři fotografové z Červeného Kostelce

Martina Váňová, Muzeum papírových modelů

Pátek, 9. září 2016

Tématický průřez své tvorby za poslední období vystavují v Zeleném domečku tři fotografové z Červeného Kostelce

Výstava v Zeleném domečku hned vedle Muzea papírových modelů v Polici nad Metují s názvem FOTO 2016 potrvá do 16. září. Prohlédnout si na ni můžete tvorbu tří fotografů z Červeného Kostelce - Jany Zwikirschové, Ing. Pavla Ježka a Jiřího Horáka. První dva jmenovaní jsou členy fotoklubu v Červeném Kostelci. Jiří Horák není sice členem, ale je také nadšený fotograf.

V Polici nad Metují představili tématický průřez své tvorby za poslední období. Výstava zachycuje každodenní chvilky života, podoby krajiny, najdete na ni i fotografie pořízené během letošního festivalu v Červeném Kostelci.

"Shodou okolností jsme vytvořili skupinku fotících. V Červeném Kostelci jsme uspořádali již tři samostatné výstavy, které byly velmi úspěšné a setkaly se s kladnou odezvou veřejnosti. Toto jsme realizovali mimo pravidelné podzimní výstavy fotoklubu. Tolik něco málo o nás," říká o seskupení Jana Zwikirschová.

Každý z nich nabízí několik fotografií ze své tvorby. Fotografují jen tak pro radost, citem, jak to jejich oči zachycují, že nejsou velcí příznivci počítačově upravovaných fotografií, koláží a technických snímků. Nabízí pohledy na okolní svět tak, jak to každý z nich vnímá.

Autoři všem divákům přejí: "Přejeme vám hezké chvilky nad těmito fotografiemi, možná trochu zamyšlení, případně shovívavosti, jelikož jak jsme uvedli, jsme pouze ryzí nadšenci, nikoliv profesionálové."

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)