Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Ostatní kultura
  • Tomáš Magnusek natáčel několik záběrů seriálu Stopy života i v Broumově
banner

Tomáš Magnusek natáčel několik záběrů seriálu Stopy života i v Broumově

René Herzán

Sobota, 11. října 2014

Tomáš Magnusek natáčel několik záběrů seriálu Stopy života i v Broumově

Stopy života je seriál režiséra Tomáše Magnuska, který koncem října začne vysílat televizní kanál Barrandov. Jeden z dílů s názvem Zlatá mládež se natáčel v Golfovém clubu Grosshof, v areálu textilní společnosti Veba či na broumovské radnici.

"Díl Zlatá mládež seriálu Stopy života je o starostovi, kterého vydírají jeho bývalí spolužáci. Je to příběh jedné generace a také velmi složité situaci současných komunálních politiků. V tomto díle hraje Martin Dejdar, Jan Novotný, Roman Štolpa, Lenka Vlasáková, Jan Kačer, Kateřina Brožová či Ivana Andrlová," prozradil režisér Tomáš Magnusek.

Natáčení série z prostředí psychiatrické léčebny skončilo a štáb vydal trailer z natáčení. V seriálu, pod jehož scénářem je podepsaný psychiatr Jan Cimický, se objeví česká herecká špička. Vedle Broumova se natáčelo i v Náchodě, Lanškrouně, Žamberku, Trutnově a v Aši.

Tomáš Magnusek odpověděl Našemu Broumovsku na několik otázek:

Kde všude jste na Broumovsku natáčeli?

Natáčeli jsme na radnici, na golfovém hřišti, odkud byl nádherný pohled na celý Broumov, v areálu VEBY a na dalších místech.

Objeví se v seriálu v epizodních rolích i lidé z Broumova?

Objeví se zde jako komparsisté či herci epizodních rolí. V Broumově jsem netočil poprvé a k tomuto městu mám i velmi hezký vztah, takže jsem oslovil i pár lidí, které znám.

Proč jste zvolili natáčet v golfovém areálu Grosshof? Vrátíte se natáčet do areálu i někdy v budoucnu?

Já jsem vůbec nejdříve netušil, že tu nějaké golfové hřiště je. Po diskusi s panem starostou jsem se tam jel podívat a měl jsem hned jasno, že do toho jdeme. Ten golf byl totiž ve scénáři od začátku jako lokace a do tohoto dílu se to velmi hodilo.

Co vy a golf?

Ke golfu mám stejný vztah, jako ke všem sportům...(smích).

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)