Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
banner

V Božanově se dobře bavili při Kloboukové party

Petr Cirkl

Pátek, 23. října 2015

V Božanově se dobře bavili při Kloboukové party

Sbor dobrovolných hasičů v Božanově uspořádal 16. října na sále Obecního domu Kloboukovou party. Přesto, že ten den bylo velmi špatné počasí, přišlo na tuto akci poměrně hodně tancechtivých zájemců. Nebyli to jen lidé z Božanova, ale také z Martínkovic, Otovic ale i z Broumova. Přijeli tanečníci i z Jetřichova.

Podmínkou účasti na party byla nějaká zajímavá pokrývka hlavy a to jak u žen, tak i u mužů. Někteří si dali s přípravou oblečení hodně práce – byl zde např. pár, jako by na party přijel přímo z Bavorska. Do slušivých kloboučků se také oblékli i senioři – úspěšná v této soutěži byla i místní 70letá dáma. Byly zde prostě všechny generace od 18 do 70 let. Na party také přijeli i účastníci tanečních pro pokročilé, které se právě konají v Martínkovicích.

Pro nejlepší "modely" byly připraveny pěkné ceny - pro vítěze zdobený dort v podobě dámského kloboučku, ale i další ceny. O občerstvení se staral jak personál na sále, tak i místní obecní restaurace. O půlnoci účastníci party měli možnost osobně poblahopřát starostovi obce, který den slavil své narozeniny. Asi ani nečekal, že bude mít tolik gratulantů.

Akce se podařila zásluhou pořadatelů akce – místních hasičů, ale i jejich příznivců. Bylo vidět, že společenský život v Božanově, která může být příkladem dalším obcím v našem regionu, skutečně žije.

Foto Jaromír Skřivánek

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)