Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
banner

V Broumově vznikl nový klub MY 2011

René Herzán

Čtvrtek, 17. února 2011

V Broumově vznikl nový klub MY 2011

V Broumově vznikl nový spolek MY 2011. S nápadem založit aktivní skupinu, spolek nebo klub přišli Eva a Dalibor Novotní. Eva Novotná se dlouhá léta angažuje v Českém svazu žen, v současné době je i jeho předsedkyní. S činností svazu pomáhá řada mužů a čím dál víc lidí, kteří nechtějí být závazně organizováni. Navíc spousta lidí si Svaz žen spojuje s předrevoluční organizací.

 "Představa založit něco nového vykrystalizovala, díky společnému úsilí našich přátel a dalších sympatizujících lidí, do konkrétní podoby v prosinci 2010. Název MY 2011 má vyjádřit snahu o vzájemnou podporu v jednotlivých činnostech, které chtějí naši členové realizovat. Dovoluji si tímto do našich řad pozvat další zájemce, které osloví naše cíle uvedené v prohlášení," říká Eva Novotná.

Vizí klubu MY 2011 je spojit činnost Svazu žen a Klubu seniorů a společně se bavit a podílet se na organizaci a podpoře akcí v Broumově. Prvním krokem je oživení filmových produkcí. Už 27. února se v sále bývalého kina bude promítat legendární film s Jiřinou Bohdalovou Dáma na kolejích. Nový spolek plánuje podporovat kulturní akce v klášterní Zahradě*. Eva Novotná dodává: "Organizačně chceme pomoci při Otevírání klášterní Zahrady*, při Vinum et Cetera nebo při Divadlení. Společně s městem podpoříme soutěž o rozkvetlý dům v Broumově, v rámci kampaně Broumov - Město stromů."

Prohlášení klubu MY 2011

MY 2011 vzniká jako klub lidí hledajících prostor pro realizaci svých nápadů, které však mohou být zajímavé i pro další obyvatele a sympatizanty města Broumova. Členky, členové a příznivci chtějí vložit do činnosti svůj elán, svůj volný čas a přitom se ještě smysluplně bavit. Členem se mohou stát lidé bez rozdílu věku, postavení a zájmů, kteří chtějí společně podporovat cíle klubu v daném kalendářním roce. Klub chce spojovat rozdílné osobnosti, které se navzájem doplňují a názorově obohacují. Vzájemnou podporou současně vytvářet platformu pro nové činnosti ve městě a tím rozšiřovat okruh aktivních Broumováků. Klub MY 2011 je otevřený a přátelsky nakloněný všem ženám i můžům bez rozdílu. Cílem je vzájemná podpora lidí, kteří chtějí nejen kritizovat, ale i přidat ruku k dílu a chtějí být sebevědomými občany vzkvétajícího města.

V roce 2011 chceme podporovat projekt Broumov - Město stromů 2010 - 2011, činnost v klášterní Zahradě* a Kino Broumov. Klub prozatím samostatně neusiluje o právní subjektivitu, ale je neziskový a nevládní. Heslo pro rok 2011 je: "Nejkrásnější na světě nejsou věci, ale okamžiky" ( K. Čapek ).

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)