Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Ostatní kultura
  • V klášterní Zahradě* v Broumově bude 1. května zahájena kulturní sezóna
banner

V klášterní Zahradě* v Broumově bude 1. května zahájena kulturní sezóna

René Herzán

Čtvrtek, 21. dubna 2011

V klášterní Zahradě* v Broumově bude 1. května zahájena kulturní sezóna

Agentura pro rozvoj Broumovska a Klub MY 2011 zvou veřejnost na neděli 1.května 2011, kdy bude již tradičně slavnostně zahájena kulturní sezóna 2011 v klášterní Zahradě* v Broumově. V odpoledních hodinách zde bude probíhat pestrý kulturní program.

Ve 14 hodin se představí s pohádkou pod dubem Jan Přeučil s Evou Hruškovou. Vernisáž výstavy obrazů a vitráží Marie Jo Růžičkové bude zahájena ve Výstavní síni zahradního domku v 15 hodin. O hodinu později, opět pod dubem vystoupí se svým programem Základní umělecká škola v Broumově. Zahraje klarinetový kvartet, žestě, zazpívá dětský sbor, vystoupí dechový orchestr Štěpána Přibyla, violoncellový soubor a děvčata zazpívají na halfplaybacky několik melodií. Vrcholem odpoledne bude koncert Karla Růžičky a jeho hostů v klášterním kostele svatého Vojtěcha, který začne v 18 hodin.

Klub MY2011 při ČSŽ Broumov na toto sváteční odpoledne připravil novinku - májové líbání pod třešní v Růžovém dvoře, který se nachází v objektu kláštera. V klidném prostředí si můžete posedět, popovídat, občerstvit se a samozřejmě políbit. Otevřeno bude od 14 do 18 hodin, vstup je zdarma.

Program svátečního odpoledne.

Foto Jan Flieger

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)