Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
banner

Vánoční ladění na Základní škole Hradební

Dagmar Židová, učitelka ZŠ Hradební

Pondělí, 12. prosince 2016

Vánoční ladění na Základní škole Hradební

Před devíti lety se zrodil nápad, že si s dětmi zazpíváme vánoční písničky a koledy. A proč nepozvat rodiče a známé. Když už přijdou, tak jim děti mohou nabídnout různé dekorace a vlastní výrobky, které potěší. Tak nějak se nabalovaly nápady. Vyzkoušeli jsme různé programy – scénky, písničky, tanečky s tématikou českých Vánoc, vánočních oslav z celého světa, dění od adventu po masopust.

Jak všechno skloubit, aby se mohlo zúčastnit všech deset tříd I. stupně a publikum aby nezmrzlo? Každé dítě chce svým malým vystoupením někoho potěšit. Není to přehlídka jednotlivců. Mottem celé akce je přání všech, aby diváci odcházeli vánočně naladěni, byli spokojení a snad i šťastní. Věříme, že se dětem úmysl povedl. Máme šikovné a nadšené děti a totéž platí o učitelkách, učitelích a vychovatelkách – prostě o všech, kteří se na Ladění podílejí.

Všem přejeme krásné o pohodové Vánoce, a jak se zpívá v naší "hymně": "...ať hádka a zloba se před láskou schová, úsměv vás zahřeje i vlídná slova..."

Do nového roku 2017 jen vše dobré a za rok na jubilejním, desátém Ladění na viděnou!

Další fotografie.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)