Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
banner

Věčné jaro ostrova Tenerife v Galerii Klubu ROK

René Herzán

Čtvrtek, 23. října 2014

Věčné jaro ostrova Tenerife v Galerii Klubu ROK

V Galerii Klubu ROK v Broumově můžete až do pondělí 17. listopadu 2014 navštívit výstavu fotografií Elišky Židové, která se představuje jako správná dcera svých fotograficky talentovaných rodičů, a vystavuje na své první výstavě soubor padesáti barevných fotografií svého pohledu na ostrov Tenerife. Na ostrov se dostala v rámci svého studia a měla tak několik měsíců možnost fotograficky poznávat a zachycovat věčné jaro tohoto španělského ostrova, největšího ze sedmi Kanárských ostrovů v Atlantském oceánu u pobřeží Afriky.

Eliška na vernisáži prozradila i to, že nejdříve na ostrov dorazila pouze s automatickým fotoaparátem tzv. krabičkou, ale barvy a krásy ostrova ji motivovaly k pořízení kvalitního fotoaparátu a probudily v ní potřebu prochodit ostrov a fotit a fotit.

"Na úvod vernisáže si Eliška pozvala výtečného mladého kytaristu a kamaráda Tomáše Mrštinu, který svižným a temperamentním flamencem zahájil výstavu. Tak jsme v naší klubové galerii v sobotní podvečer představili dva mladé broumovské talenty najednou a nutno dodat, že všech šedesát příchozích návštěvníků odcházelo rozzářeno barvami ostrova i tóny kytary. Oběma mladým lidem děkuji. Není v dnešní době příliš samozřejmé, aby mladí lidé ve vlastním volném čase představili kousek sebe sama," komentovala program vernisáže jedna z pořadatelek Dáša Zbořilová

Výstava je v broumovské Galerii Klubu ROK otevřená každý čtvrtek, pátek a v sobotu, vždy mezi 16. a 20. hodinou, a to včetně svátků.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)