Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Ostatní kultura
  • Výstava Play Broumovsko v sobotu přivítala 25 000. návštěvníka
banner

Výstava Play Broumovsko v sobotu přivítala 25 000. návštěvníka

Tým Play Broumovsko

Pondělí, 25. srpna 2014

Výstava Play Broumovsko v sobotu přivítala 25 000. návštěvníka

Sobotní den s datem 23. srpna 2014 se na výstavě Play Broumovsko nesl ve znamení očekávání, zdali se podaří přivítat jubilejního 25 000. návštěvníka. Dočkali jsme se v 15:45, kdy výstavu navštívila rodina Tabaškových z Ostravy a přesně v 15:45 hodin bylo jasné, že právě oni jsou jubilejními návštěvníky.

Na začátku výstavy, v prostorách tmavého sálu byla překvapená rodina přivítána a odměněna čtyřmi čestnými vstupenkami, deskovou hrou Evropa, ručníky z produkce Veby, sadami barevných fix a pohledy z Broumovska. "Na výstavu se těšila celá rodina a jsem rád, že jsme termín návštěvy změnili z neděle na sobotu. Všechny dárky nám udělaly velkou radost, a i když jsme z Ostravy, tak v zimním období určitě na výstavu zavítáme ještě jednou," řekl tatínek Marek Tabašek. "Nejvíce se nám líbil Prodvafone, Kuleta a také Hranol s jezdci. V dalším sále potom stavění v Krystalíze a Šicí stroj," doplnila dcera Klára Tabašková.

Výstava v září tohoto roku vstupuje do své druhé poloviny a chystá spoustu novinek pro malé i velké včetně školních skupin. Rozšíří se také o nové objekty ve světlém sále s názvy Klobouk, Bručíčí roury a Létající objekty. "Od září se těšíme opět na školní skupiny, pro které jsme připravili nové workshopy. Zmíním třeba hudební workshop s názvem Irská hudba. Snažíme se, abychom dokázali školním skupinám nabídnout netradiční zážitky v netradičních výstavních prostorách. I nadále platí, že děti z Královéhradeckého kraje mají na výstavu ve školní skupině vstup zdarma," řekla Markéta Hanušová, koordinátorka výstavy Play.

"Nezapomínáme i na návštěvníky mimo školní skupiny. Pokračujeme v nabízených workshopech a na podzimní část připravujeme další zajímavé doprovodné programy. Věřím, že na výstavě přivítáme dalšího jubilanta – tentokrát s číslem 50 000. Jsem moc ráda, že výstava slaví úspěch. Spokojení návštěvníci v tak hojném počtu, jsou pro celý realizační tým největší odměnou," dodala Markéta Hanušová.

Výstava v areálu textilních závodů Veba a. s. v Broumově bude od září otevřena denně kromě pondělí od 10 do 18 hodin, pro školní skupiny od 9 hodin. Veškeré informace na www.playbroumovsko.cz .

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)