Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
banner

Výstava "Strom roku" bude otevřena od 8. února

Jana Durdincová

Čtvrtek, 3. února 2011

Výstava "Strom roku" bude otevřena od 8. února

Město Broumov ve spolupráci s Nadací Partnerství pořádá výstavu velkoplošných fotografií pod názvem „Strom roku". Výstava bude umístěna ve výstavní síni Staré radnice na Mírovém náměstí a pro veřejnost bude otevřena od 8. února do 4. března 2011. Vernisáž výstavy proběhne 7.února 2011 v 16 hodin.

Výstava fotografií je důležitou součástí každoročně vyhlašované celostátní ankety Strom roku. Velkoformátové snímky zachycují dvanáct finalistů ankety. Byly pořízeny profesionálním fotografem Petrem Francánem během cesty za stromy.

Autor fotografií - Petr Francán (*1973, Brno) - fotograf, scénárista a režisér, vysokoškolský pedagog, vedoucí laboratoře práce s médii na Divadelní fakultě Janáčkovy akademie múzických umění v Brně.

Výstava fotografií bude doplněna o výkresy žáčků výtvarného kroužku z Mateřské školky v Příčné ulici.

Za realizační tým projektu „Broumov – Město stromů 2010 – 2011" – Odbor životního prostředí MěÚ Broumov a Ing. Jana Durdincová, koordinátor projektu

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)