Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
banner

Vystoupení dětí broumovských mateřských škol

René Herzán

Čtvrtek, 9. června 2011

Vystoupení dětí broumovských mateřských škol

Děti z Mateřské školy Broumov se v sále bývalého kina sešly ke společnému vystoupení. V úterý 7. června patřil dopolední program setkání dětí ze všech odloučených pracovišť, odpoledne přišli rodiče zhlédnout nacvičený program.

Vzhledem k tomu, že pódium je velice malé, tančilo se pod pódiem a i pohádky se hrály na stejném místě. Jen zpěv sboru Zvoneček se do hlediště šířil z pódia.

Co všechno diváci viděli? Pohádku O Budulínkovi v podání dětí z olivětínské MŠ,  Hip - hopem se předvedly děti z MŠ v Masarykově ulici. Další disko písničky oživily pohybem děti z MŠ v Příčné. Závěr vystoupení patřil předškolákům z MŠ v Přadlácké, které si nacvičily pohádku O lesní chaloupce.

"Malí herci, zpěváci a tanečníci se snažili. Jejich cílem byly spokojené tváře rodičů. My jsme jim za to popřáli krásné prázdniny a mnoho bezvadných letních dnů s rodiči na zasloužené dovolené. Poděkování patří nejen dětem, které vystupovaly, ale i dětem, které dělaly vzorné dopolední publikum. Velký dík petří i pedagogům, kteří program s dětmi nacvičili i těm ostatním za celoroční práci s našimi dětmi v Mateřské škole Broumov," řekla po skončení setkání ředitelka MŠ Broumov Táňa Loudová.

Foto Tomáš Tom Šrejber

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)