Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Ostatní kultura
  • Výtvarný obor ZUŠ Broumov pořádá Dny otevřených dveří
banner

Výtvarný obor ZUŠ Broumov pořádá Dny otevřených dveří

ZUŠ Broumov

Úterý, 7. května 2013

Výtvarný obor ZUŠ Broumov pořádá Dny otevřených dveří

Zájemce o „kreslení" nebo dějiny umění zve Základní umělecká škola Broumov na Dny otevřených dveří, které se pod názvem Objevte svůj talent konají v pondělí 13. a ve čtvrtek 16. května v odpoledních hodinách. V pondělí od 15 do 17:30 hodin a ve čtvrtek od 15 do 19 hodin. Kromě možnosti pohovoru rodičů a dětí s vyučujícími a ředitelem školy (starší děti mohou přijít bez doprovodu) budou též připraveny jednoduché praktické úkoly k odhalení skrytého talentu.

Přijít mohou i dospělí nad 18 let – od letošního školního roku je pro ně otevřen Seminář výtvarné kultury s nabídkou praktické výuky nebo dějin umění. Oba moduly lze navštěvovat společně i samostatně.

Součástí Dnů otevřených dveří bude obrazová přednáška Petra Staňka Jak se dívat na architekturu. Konat se bude v úterý 14. května od 18 hodin ve velké učebně v patře Staré radnice na náměstí v Broumově.

"Na základních uměleckých školách byly v letošním školním roce zavedeny nové školní vzdělávací plány. V rámci toho došlo k rozšíření nabídky výtvarného oboru ZUŠ Broumov, který se navíc dočkal i nových učebních prostor v patře Staré radnice na náměstí. Tři upravené místnosti, vybavené rovněž požadovaným osvětlením, slouží od letošního března k výuce kresby, malby, grafiky a keramiky. Největší učebna má též velkou promítací plochu k výuce teorie a dějin umění," uvedl v pozvánce na dny otevřených dveří jeden z učitelů výtvarné výchovy Petr Staněk.

Výtvarný obor ZUŠ Broumov má dva samostatné učitele. Renatu Šrůtkovou na grafiku, keramiku, kresbu a malbu a Petra Staňka na kresbu, malbu, výtvarnou teorii, dějiny umění a vizuální kulturu.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)