Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
banner

Vzhůru do Broumova na graffiti s Michalem Škapou

Kateřina Ostradecká

Čtvrtek, 20. května 2021

Vzhůru do Broumova na graffiti s Michalem Škapou

V Dětské galerii Lapidárium v broumovském klášteře pokračuje až do 13. června výstava legendy českého graffiti Michala Škapy „Periferie“. Pro veřejnost je na tento týden připravena přednáška o graffiti, workshop malování na zeď i komentovaná prohlídka výstavy přímo s autorem.

Přednáška o Graffiti s Michalem Škapou aka Tronem

Pátek 21. 5. 2021 od 11:00
Dětská galerie Lapidárium

Kam sahá historie graffiti, jak se ve veřejném prostoru mění a proč je někdy považováno za vandalismus? Přednášku doplněnou vizuálními obrazy a skvělým komentářem povede Michal Škapa aka Tron, jeden z nejvýraznějších autorů české graffiti scény. Přednáška se bude konat za dodržování aktuálních epidemiologických opatření. Vstupné je zdarma, počet míst je omezený a telefonická nebo emailová rezervace nutná: ma@klasterbroumov.cz, t. 603 271 426

Workshop / Graffiti s Michalem Škapou aka Tronem

Pátek 21. 5. 2021 od 15:00
Zeď u klubu ROK DDM / Ulita Broumov

Chcete si vyzkoušet malování na zeď s legendou české postgraffiti scény Michalem Škapou? Co potřebujete: oblečení, kterému nebudou vadit cákance od barev. Materiál a ochranné pomůcky pro vás budeme mít připravené. Workshop proběhne ve spolupráci Dětské galerie Lapidárium a Ulity Broumov za dodržování aktuálních epidemiologických opatření. Vstupné je zdarma a doporučujeme rezervaci místa: ma@klasterbroumov.cz, t. 603 271 426

Komentovaná prohlídka výstavy s Michalem Škapou

Neděle 23. 5. 2021 od 14:00
Klášter Broumov / Dětská galerie Lapidárium

Srdečně zveme na komentovanou prohlídku výstavy Periferie s autorem Michalem Škapou, který vás osobně provede svou tvorbou. Prohlídka bude probíhat podle aktuálních epidemiologických opatření. Doporučujeme rezervaci míst na emailu: ma@klasterbroumov.cz, nebo na telefonu 603 271 426. Počet míst omezen, vstup zdarma. Kdo program nestihne, může sledovat facebookový profil Dětské galerie Lapidárium, kde budou zveřejněny výstupy z doprovodného programu.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)