Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Ostatní kultura
  • Základní umělecká škola Broumov přijímá nové talenty
banner

Základní umělecká škola Broumov přijímá nové talenty

ZUŠ Broumov

Čtvrtek, 28. května 2020

Základní umělecká škola Broumov přijímá nové talenty

Chcete hrát na hudební nástroj? Zpívat? Malovat? Tančit? A chcete být vedeni profesionály? Jedinečnou příležitost studovat řemeslné i teoretické základy umění máte ve zdejší základní umělecké škole, kde se o výuku stará 26 učitelů - profesionálů, v mnohých případech umělecky aktivních. Více informací o možnostech studia, výběru studijních zaměření - oborů, struktuře školy (pobočky: Teplice nad Metují, Vernéřovice, Meziměstí) naleznete na www.zusbroumov.cz.

Vzhledem k situaci se letos přijímací řízení uskutečňuje formou podání elektronické přihlášky přes internetový portál www.izus.cz a prodlužujeme ho do 19. června.

Pokud byste měli jakékoliv dotazy, rádi vám je zodpovíme. Pište nebo volejte přímo řediteli na: pribyl@zusbroumov.cz, (+420) 739058710.

Rádi vás uvítáme, poskytneme informace, doporučíme, nabídneme možnosti řešení vašich představ.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)