Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Ostatní kultura
  • Základní umělecká škola Broumov zve na talentové zkoušky a pořádá týden otevřených dveří
banner

Základní umělecká škola Broumov zve na talentové zkoušky a pořádá týden otevřených dveří

René Herzán

Čtvrtek, 2. dubna 2015

Základní umělecká škola Broumov zve na talentové zkoušky a pořádá týden otevřených dveří

Základní umělecká škola Broumov srdečně zve k přijímacím talentovým zkouškám a zároveň na týden otevřených dveří, které se budou konat poslední dubnový týden od pondělí 27. dubna do čtvrtka 30. dubna 2015 jak v "mateřské" budově ZUŠ Broumov V Kopečku, tak i na pobočkách ve Vernéřovicích, Meziměstí a Teplicích nad Metují.

"Přijímací řízení se týká uchazečů o studium do všech čtyř oborů (hudební, výtvarný, taneční, literárně-dramatický) pro další školní rok, jenž startuje 1. září 2015 zejména do přípravného studia (pro děti 5 - 7 let) a prvních ročníků (pro žáky od 7 let)," upřesnil ředitel Základní umělecké školy Broumov Štěpán Přibyl.

Na pobočkách v Teplicích nad Metují - sídlo v ZŠ, Meziměstí a Vernéřovicích - sídlo v ZŠ, se přijímací zkoušky uskuteční v pondělí 27. dubna od 13 do 16 hodin.

Jakékoliv dotazy Vám zodpoví Štěpán Přibyl prostřednictvím emailu pribyl.stepan@gmail.com , nebo na telefonu 739 058 710. "Děkujeme za důvěru a těšíme se na Vaši návštěvu," zve budoucí žáky a jejich rodiče ředitel školy.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)