Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Borský klub lyžařů Machov úspěšně válcuje kluby v kraji
banner

Borský klub lyžařů Machov úspěšně válcuje kluby v kraji

RENÉ HERZÁN

Neděle, 7. ledna 2018

Borský klub lyžařů Machov úspěšně válcuje kluby v kraji

V sobotu na Benecku Borský klub lyžařů Machov úspěšně zakončil běžeckou kvalifikaci na Olympiádu dětí a mládeže. Z osmi startujících za Královéhradecký kraj jedou na olympiádu čtyři borci z machovského klubu.

"Jsou to Ema Ducháčová, Natálie Plná, Lukáš Doležal a Jan John! Za Vrchlabí jedou tři, za Trutnov jen jeden a úplně se vytratili závodníci ze Skuhrova, Špindlu, Dolní Branné i Police. V neděli si Jenda John (2005) odskočil na FIS YOUNG CUP (dětský světový pohár) v severské kombinaci do Harrachova, kde vybojoval v kategorii chlapců 2003-2005 dva body za 29. místo," uvedl předseda Borského klubu lyžařů Stanislav Jirásek.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)