Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Cyklistický závod Okolo Broumova se letos nepojede
banner

Cyklistický závod Okolo Broumova se letos nepojede

RENÉ HERZÁN

Středa, 1. srpna 2018

Cyklistický závod Okolo Broumova se letos nepojede

Plánovaný 8. ročník populárního cyklistického závodu Okolo Broumova se letos nepojede. Důvody uvedl hlavní pořadatel akce Jiří Rak.

"Tradiční závod se letos konat nebude! Nepodařilo se mi získat kladné stanovisko Policie ČR, bez kterého není možno žádat ani na správě silnic, ani na silničním správním úřadě. Důvodem je zahájená rekonstrukce silnice II/302 v Meziměstí, kde by v kolizní době mělo být staveniště. Současně nejsem schopen narychlo vymyslet trasu jinou, a ani není možno použít trať loňskou, neboť ta se též dotýká objízdné trasy. Takže letos nevyužijeme hlídky v jednotlivých obcích a též nevyužijeme vaši tradiční finanční podporu, bez které by nebylo možno závod v tomto rozsahu uskutečňovat. Budu se těšit na příští rok, snad budou silnice opravené a závod uskutečníme zase předposlední srpnovou sobotu, tedy 24. srpna 2019. Pedálu zdar!" uvedl Jiří Rak.

Fotografie ze startu závodu v roce 2016 Josef Bitnar

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)