Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Hronovský hokejový oddíl zve děti na svůj led
banner

Hronovský hokejový oddíl zve děti na svůj led

RENÉ HERZÁN

Pondělí, 9. ledna 2017

Hronovský hokejový oddíl zve děti na svůj led

Týden hokeje je série sportovních akcí pro děti ve věku 4 – 8 let a jejich rodiče. Jedná se o akce, při nichž mají děti unikátní příležitost seznámit se s ledním hokejem a vytvořit si svůj prvotní hokejový zážitek. Do akce se zapojil také hronovský hokejový oddíl, který zve děti do Wikov arény v sobotu 28. ledna od 16 hodin.

Pro děti je připraven zábavný program na ledě i mimo něj, rodiče mají možnost se detailně seznámit s tím, co obnáší mít doma malého hokejistu, a jaký je přínos ledního hokeje pro fyzický a osobnostní rozvoj dětí. Pro účastníky jsou navíc připraveny hodnotné ceny.

Co všechno je potřeba si na akci přinést? Stačí jen brusle, helma (cyklistická či lyžařská) a rukavice. Pokud nedisponujete bruslemi a helmou, můžete se obrátit na pořádající klub s dotazem na možnost zapůjčení vybavení přímo na místě. Nejbližší šancí získat unikátní hokejový zážitek je Týden hokeje, který se koná od 23. do 29. ledna 2017. V září 2016 se konal Týden hokeje pouze na omezeném počtu zimních stadiónů. V lednu 2017 se pak Týden hokeje rozšíří po celé České republice.

Akci pořádají i další hokejové oddíly na Náchodsku. 23. ledna v Novém Městě nad Metují, o den později v Náchodě a 26. ledna v Jaroměři.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)