Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Na zimní Olympiádě dětí a mládeže startovaly tři lyžařky z Teplic nad Metují
banner

Na zimní Olympiádě dětí a mládeže startovaly tři lyžařky z Teplic nad Metují

RENÉ HERZÁN

Úterý, 20. února 2018

Na zimní Olympiádě dětí a mládeže startovaly tři lyžařky z Teplic nad Metují

Hry VIII. zimní Olympiády dětí a mládeže letos hostil sousední Pardubický kraj a k velké radosti všech byly na tyto hry nominovány tři žákyně základní školy v Teplicích nad Metují, které byly součástí reprezentace Královehradeckého kraje.

Nejlepších výsledků dosáhla Hana Semeráková ze 7. třídy ZŠ Teplice nad Metují, která je členkou oddílu Ski klub Ještěd Liberec, když se ve dvou lyžařských disciplínách umístila na 5. místě a přispěla tak 20 body do celkového hodnocení Královéhradeckého kraje. Anna Geislerová, která závodila v disciplíně Skicross, a lyžařka Karolína Thérová jsou členkami lyžařského oddílu Slavoj Teplice nad Metují.

"Reprezentace Královehradeckého kraje nakonec obsadila krásné 6. místo. Za základní školu v Teplicích nad Metují tak ještě touto cestou děkujeme našim dívkám za vzornou sportovní reprezentaci. Poděkování patří také trenerům lyžařského oddílu Slavoj Teplice nad Metují, zejména panu Tomášovi Thérovi," ocenil sportovní úspěch žaček školy učitel Tomáš Hamberger.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)