Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Parádní výsledky machovských lyžařů
banner

Parádní výsledky machovských lyžařů

RENÉ HERZÁN

Neděle, 8. března 2020

Parádní výsledky machovských lyžařů

V Harrachově se 28. a 29. února konalo Mistrovství České republiky s mezinárodní účastí v severské kombinaci. Parádní výsledky zde dosáhli lyžaři BKL Machov. Vítek Rücker obsadil 2. místo v kategorii 9 - 10 let. Lukáš Doležal suverénně zvítězil v kategorii 13 - 14 let a Jan John po nemoci skončil na 5. místě v dorostu.

"Velice mě překvapil Vítek Rücker, který byl po skokanské části na 6. místě, ale výborným během vybojoval stříbrnou medaili a v celkovém HOP Českém poháru získal zlato. Lukáš Doležal nyní v kombinaci nemá v ČR konkurenci a byla jen otázka, kolik vteřin nadělí v cíli druhému v pořadí. Jan John v dorostu totálně nezvládl závodní skok. Ještě týden před závody měl horečky, přesto jeho běh patřil mezi tři nejrychlejší. Všem patří velká gratulace a dík. Není snadné pro žáky od 13 let po muže v současné době skákat v ČR na lyžích. Jediný můstek K70m v Harrachově byl zprovozněn až v plné sezóně a nám nezbývalo než trénovat daleko od českých hranic v Planici, Seefeldu a Ramsau," uvedl trenér BKL Machov Stanislav Jirásek.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)