Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Skiareál Kamenec v Teplicích nad Metují dnes zahájil provoz

Skiareál Kamenec v Teplicích nad Metují dnes zahájil provoz

RENÉ HERZÁN

Sobota, 30. prosince 2017

Skiareál Kamenec v Teplicích nad Metují dnes zahájil provoz

Ve Skiareálu Kamenec v Teplicích nad Metují byla dnes zahájena lyžařská sezóna.

"Po dvou bezesných nocích obsluhy sněžných děl nám příroda povolila nasněžit tolik sněhu, aby jsme na Silvestra spustili alespoň provizorní provoz naší sjezdovky," oznámil zahájení provozu starosta Teplic nad Metují Milan Brandejs.

Sjezdovka v Teplicích nad Metují má celkovou délku 500 metrů, přičemž od poloviny se rozvětvuje do dvou různě náročných úseků. K dispozici je rolba, kterou provozovatel sjezdovky zajišťuje pravidelnou technickou úpravu sněhu. Sněžná děla spolu s klimatickými podmínkami by měly být zárukou dobré kvality povrchu svahu. V areálu je možnost objednat výuku jízdy na lyžích a snowboardu. Půjčovna veškerého lyžařského vybavení je zde také.

Provozní doba je v lednu ve všední dny i o víkendu od 9 hodin. Večerní lyžování začíná v pátek a v sobotu od 17 hodin. V případě zájmu lze domluvit puštění vleku pro skupinu minimálně 10 lidí i mimo provozní dobu. Celodenní pernamentka příjde dospělé na 250 korun.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)