Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Středečňák bude!
banner

Středečňák bude!

Pořadatelé, foto archiv Red Point

Úterý, 6. září 2022

Středečňák bude!

Středeční závody horských kol 2022 začínají ve středu 7. září na Odolově.

Oproti předchozím ročníkům bude Středečňák trochu zredukovaný. Závodníci se mohou těšit na 5 závodů v lokalitách, které moc dobře znají. První závod se pojede 7. 9. na Odolově, další středu 14. 9. se bude pokračovat v Hronově, 21. 9. v Teplicích nad Metují, 5. 10. v Adršpachu a finální závod s vyhlášením výsledků se uskuteční v sobotu 8. 10. v Polici nad Metují na Zděřině. Časový harmonogram závodů najdete ZDE.

Po loňském osvědčeném čipovém měření, ani letos nebudou žádné změny, a tak přihlašování na jednotlivé závody i na celý pohár proběhne online na webu www.sportchallenge.cz. Závodníci se mohou přihlásit nejpozději do 14 hodin v den konání konkrétního závodu, více info v sekci PŘIHLÁŠKA. Informace ohledně startovného, kategorií, časového harmonogramu, vyhlášení výsledků, cen a týmové soutěže se dočtete v PROPOZICÍCH.

Závody jsou určené pro každého, kdo rád jezdí na kole, od narozených dětí až po veterány nad 55 let. Do celkového hodnocení seriálu se počítají 4 nejlepších výsledky z 5 závodů. Vypsána je také soutěž bikových týmů.

Startovné na celý seriál je nově 750 Kč a zahrnuje možnost startu na všech závodech a občerstvení na finálovém vyhlášení výsledků. Pro dětské kategorie je startovné na celý pohár poloviční, 375 Kč. Nutností je registrace předem prostřednictvím on-line formuláře. Kategorie odrážedel mají startovné na všech závodech zdarma. Je možné se také přihlásit na jednotlivé závody samostatně. V tomto případě je startovné 200 Kč, resp. 100 Kč pro děti. Podrobné informace se dočtete v kategorii propozic.

Pojďme se společně zase sejít a užít si podzim v sedle kola! Těšíme se na vás a pedálu ZDAR!

 

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)